דקירות בצד ימין למטה בראש

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

27/10/2016 | 15:18 | מאת: יעל

שלום ד"ר נירית, יש לי פרולקטין גבוה, בבדיקות הארונות יצא 1400 ו-1600 עשיתי Mri ויצא נגע זעיר 4 מ"מ במחצית ימנית של בלוטת ההיפופיזה מתאים למיקרואדנומה אנדוקרינולוג רשם לי cabotrim 0.5mg. לקחתי כדור אחד ביום שלישי בערב. אתמול כאבו לי השיניים ולקחתי אקמול פלוס. מהבוקר יש לי דקירות בראש בצד ימין למטה הולכות ובאות. זה יכול להיות תופעת לוואי של קבותרים? או השילוב של התרופות? מה צריך לבדוק או יחלוף לבד? תודה

יעל שלום אני מציעה לנסות כדור נוסף שבוע הבא ולראות מה קורה. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת