לקיחת יוטירוקס על בטן ריקה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

24/10/2016 | 09:42 | מאת: תמר

שלום וברכה, אני התחלתי לקחת יוטירוקס ממש לאחרונה עקב בעיה שהתגלתה בבלוטה. אני בד"כ נוהגת לקום מוקדם בבוקר לעשות ספורט ולאכול ארוחת בוקר לפני שאני הולכת לעבודה. אין בעיה מבחינת האוכל אבל כשאני עושה ספורט אני בד"כ זקוקה למים תוך כדי התרגילים. רציתי לשאול האם ניתן לכוון שעון לשעה מוקדמת יותר לקחת האת היוטירוקס ולחזור לישון לכחצי שעה-שעה ולאחר מכן כשאני קמה אני כבר יכולה לשתות ולאכול? מודה מראש על התשובה, תמר

תמרשלום יש לקחת את הכדור על בטן ריקה- כלומר, לפחות שעתיים אחרי אוכל ולפחות חצי שעה לפני. איך שתעשי זאת זה עניינך בלבד.בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת