חידוד השאלהלגבי תפקוד הלבלב

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/09/2016 | 07:56 | מאת: אני

דר נכבדה, האם הבדיקה סי פפטיד היא כמו הבדיקה אליה התכוונתי של הורמון גלקגון? השאלה השנייה אליה התכוונתי היא אם מדובר על טרום סכרת-שהיא לא תורשתית ממה היא נובעת כלומר האם דיאטה ובפרט דיאטת סוכרים מתאימה "מתקנת" את השיבוש או רק עוזרת לירידת רמת הסוכר??לכך התכוונתי מובן לי שרצוי לרדת במשקל והוא מטופל אצל דיאטן. שאלה נוספת אם לא לצורך תיקון אלא לצורך הורדת רמת הסוכר קיים טיפול תרופתי חיוני ודיאטת סוכרים רק תעזור במעט . תודה רבה

c peptide היא רמת האינסולין העצמי. שוב, תזונה נכונה וספורט עשויים למנוע התפתחות סוכרת. את השאלה האחרונה לא הבנתי. מציעה להגיע בצורה מסודרת למומחה ולשאול את כל השאלות ולקבל תשובות. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת