עודף הפרשת הורמונים בבדיקות מעבדה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

26/08/2016 | 13:25 | מאת: מיכל41

שלום ד"ר ברק, נשלחתי לאחרונה לבדיקות הורמונים עקב שיעור יתר ונשירת שיער חזקה מאוד בתחילת הראש בשנה האחרונה. הבדיקות נערכו ביום השלישי למחזור התוצאות שהתקבלו: PROLACTIN 305 mIU/L ANDROSTENEDIONE 12.3 nmol/L 17-OH-PROGESTERONE 2.8 nmol/L TESTOSTERONE- TOTAL 1.4 nmol/L DHEA SULPHATE 2.9 mcmol/L שני ממדים מופיעים לי בעודף לפי קופת החולים ANDROSTENEDIONE, 17-OH-PROGESTERONE. האם יש צורך לפנות לאנדוקרינולוג לבירור מקיף יותר? האם זה מה שגורם לנשירת שיער? כי שאר המדדים טובים בבדיקות. תודה ושבת שלום

שלום מיכל היחיד שחורג זה ה ANDROSTENDIONE וחסרות לי בדיקות נוספות ומידע נוסף. מציעה להגיע לאנדוקרינולוג. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת