התייעצות לגבי אולטראסאונד צוואר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/08/2016 | 19:38 | מאת: רונית

ביצעתי פעמיים אולטראסאונד בלוטת התריס בהפרש של חודשיים בפעם הראשונה בצוואר מימין הודגם קשר לימפה מימדים 1.9על 0.5 סמ בפעם השנייה בצוואר ימין הודגמו קשרי לימפה מרובים לאורך שרשרת הגוגולרית מימדים 2.1על0.5 האם אני צריכה לבצע בדיקות נוספות מכיוון שבבדיקה השנייה כבר יש קשרי לימפה מרובים האם יש לדאוג בתודה רונית

רונית שלום איני יודעת מדוע בוצעו הבדיקות ובכל מקרה עלייך לפנות לרופא המשפחה או א.א.ג. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת