TSH + נוגדנים שליש ראשון הריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

24/07/2016 | 13:27 | מאת: TSH + נוגדנים שליש ראשון הריון

שלום ד"ר, לפניי כשבועיים ביצעתי בדיקת תקינות בלוטת התריס - התוצאות היו - TSH- 4.85 T4-12.43. (שבוע 4 להריון). ביצעתי בדיקה נוספת כעבור שבועיים (ובהמשך להנחייתך גם בדיקת נוגדנים), התוצאות הן (שבוע 6 להריון)- TSH - 4.18 T4- 13.52 T3-5.04 Thyroglobulin - 10.04 Anti-TPO <10 Thyroglobulin Ab <20 אשמח לשמוע מהן המלצותייך בהתאם לממצאים. בנוסף, האם אחד הממצאים יכול להראות על בעיה כלשהי אשר עלולה לגרום לנשירת שיער בתחילת הריון? (סובלת מנשירה מתחילת ההריון) תודה רבה!!

שלום רב לפי התוצאות אינך חייבת לקבל טיפול תרופתי לבלוטה אך אני ממליצה המשך מעקב כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת