פענוח בדיקות דם אנדוקריניות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

27/05/2016 | 12:07 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב, בתי בת 22 סובלת מיתר לחץ דם ובעקבות בדיקה מעמיקה לא נמצאה סיבה לכך. בדיקת דם אחרונה הראתה כי רמת הTSH שלה הוא :3.83. T3 חופשי: 5.0 וT4 חופשי: 15.1. עפ"י הטווח שקבעה קופת החולים שלנו התוצאות תקינות אך להבנתי מבדיקה עם גורמים שונים הרמות הללו גבוהות. האם הרמות אכן תקינות לבת 22 ללא טיפול תרופתי או שיש צורך בבירור נוסף? תודה מראש

אמא שלום מדובר ברמה שהיא בתחום הנורמה ואין לה קשר ליתר לחץ דם. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת