הכדור החדש בשם גארדיאנס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/02/2016 | 17:11 | מאת: שמואל

רופאה נכבדה. יש לי 2 שאלות קצרות ועינייניות.א)בעקבות נטילת הגרדיאנס מזה כחודשיים גיליתי בבדיקות שערכי ה:ALBUMIN-CREATNIN-RATIO חרגו ברמות שלא הכרתי מזה כ:30 שנה והגיעו לרמה של 57.9. האם אפשר לקשר זאת לכדור? ב)ידוע לך גבירתי שהפעולה של הכדור הנ"ל היא ניקוז הסוכר מחוץ לגוף דרך השתן ולא דרך הכליות. ואם כן כיצד את גבירתי הרופאה תתייחסי לרמות גבוהות של סוכר בשתן בראותך את התוצאה כאשר ידוע שאסור בכלל שיהיו סימני סוכר בשתן? לתשובתך המחכימה אודה מראש.

שמואל שלום הגארדיאנס לא אמור להעלות מיקרואלבומין בשתן, אלא נהפוך הוא. לגבי הפרשת הסוכר הגבוהה בשתן - כפי שכתבת, היא נובעת ממנגנון התרופה ואין מה להיבהל כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת