בלוטת תריס והריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

28/11/2015 | 20:27 | מאת: שולה

שלום, כיום אני בת 35, עברתי לפני כ-5 שנים ניתוח להוצאת בלוטת התריס + גרורות בצוואר מצד ימין- סרטן מסוג פאפילרי. הטיפול היה יוד וכמובן שאני במעקב אצל אנדוקרינולוג. מאז המקרה אני לא מצליחה להיכנס להריון. כיום תוצאות בדיקות הדם שלי הם : TSH=0.10 FREE T4=16.34 FREE T3=4.05 האם עם תוצאות אלו של בלוטת התריס ניתן להיכנס להריון? אודה לתשובתכם.

שולה שלום לא אמור להיות קושי להרות אם כי כדאי להתייעץ עם האנדוקרינולוג להפחתה קלה של מינון האלטרוקסין/יוטירוקס וכדאי לשלול סיבות אחרות בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת