הורמונים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

23/11/2015 | 22:21 | מאת: שון

שלום מה התפקיד של ההורמונים LH-FSH אצל גבר? והאם יש קשר בין טיפול תחליפי בטוסטוסטרון לירידה חדה של ההורמונים הללו לרמות של הרבה מתחת לגבול התחתון של הנורמה? א"כ, למה זה? והאם זה מצביע על בעיה או פוגע בתפקוד כלשהו? או שאין לזה כל משמעות והשלכות? תודה

שון שלום מדובר בהורמוני המין שאחראים על הפרשת טסטוסטרון מהאשכים ויותרת הכליה. במתן טסטוסטרון, הוא מדכא את הפרשתם ולכן הרמה שלהם צונחת

23/11/2015 | 23:39 | מאת: שון

אם מפסיקים את הטיפול בטוסטוסטרון הם חוזרים להפריש בצורה תקינה?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת