TSH נמוך

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/10/2015 | 11:46 | מאת: די

שלום בן 41, חולה סוכרת נעורים מזה כחצי שנה. מאוזן היטב. לפני כ 3 חודשים התגלה tsh=0.2 וערכי ts3,4 תקינים. Thyroid Peroxidase Ab קטן מ 10 tsi=159 בבדיקה אחרונה התגלה: tsh קטן מ 0.03 ft4 עלה ל 16.9 ft3 עלה ל 6.35 כמו כן, בבדיקת שתן ph ירד ל 5 והתגלה Urobilinogen = 2 מה המלצתך?

שלום רב ייתכן ומדובר במחלת גרייבס שהיא יתר פעילות אוטואימונית (בדומה לסוכרת סוג 1). ממליצה להמשיך מעקב מעבדתי ולהיות במעקב אנדוקרינולוג. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת