טיפול ב- Nebido

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

06/10/2015 | 20:22 | מאת: נעם

שלום לאור רמות נמוכות של טוסטוסטרון טופלתי למשך זמן קצר בג'ל. ולא מזמן עברתי לזריקת תלת חודשית. לעת עתה יש לי רושם שתחת הטיפול בג'ל האפקט היה טוב יותר, אף שהמינון היה נמוך. האם זה הגיוני? בטיפול בזריקה האפקט צריכה להיות מיידי או לוקח זמן? ראיתי בהוראות של הזריקה שיש לתת אותה בצורה מאוד איטית, לפחות במשך 1-2 דקות. אני חושב שקיבלתי אותה תוך כמה שניות. האם זה יכול לפגוע באפקטיביות והיעילות של הטיפול? איך אני יכול לדעת מלבד התחושה? תודה רבה

נעם שלום כמה זריקות קיבלת עד כה וכמה זמן עבר בין שתי הראשונות? האם נבדקה רמת טסטוסטרון לאחר התחלת הזריקות? התגובה היא אישית אך לוקח לגוף זמן לבנות את רמת ההורמון

07/10/2015 | 00:12 | מאת: נעם

שלום ד"ר בנתיים אני בזריקה הראשונה, קיבלתי אותה לפני שבועיים. לפני כן טופלתי חודשיים בג"ל. טרם נבדקה רמת טוסטוסטרון לאחר הזריקה. יש הבדל בין הג"ל לזריקה באפקט של בניית רמת ההורמון? תוך כמה זמן יש טעם לעשות בדיקת דם? ולגבי שאלתי (הטכנית), האם העובדה שקיבלתי את הזריקה תוך כמה שניות במקום 1-2 דקות לפחות כפי שכתוב בהוראות, יש לזה משמעות על האפקט? תודה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת