PTH

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

27/08/2015 | 12:28 | מאת: אתי

שלום רב, אשמח להבין מה ההבדל בין בדיקת pth-1-84 ל- pth intact? האם יש יחס המרה כלשהו בין התוצאות בבדיקה אחת לבדיקה השניה? מרבית הטבלאות במאמרים בנושא מדברים על בדיקה pth intact, בעוד שהתוצאות בבדיקות של קופת החולים הן במונחים של pth 1-84. האם ניתן להשוות בין התוצאות של בדיקה אחת לבדיקה השנייה באיזשהו אופן?

אתי שלום אמור להיות דמיון לא רע בין הבדיקות. למידע נוסף יש לבדוק עם מי שעובד במעבדה/ביוכימאי. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת