סוכרת -פורסיגה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

26/08/2015 | 14:39 | מאת: יעל

מבקשת לשמוע מה דעתך על פורסיגה .אני מבינה שהכדור עוזר גם לירידה במשקל כרגע מטופלת באמריל שגורם לי להיפו (מפסיקה לקחת אותו) ובג'נואט שלא מאזן לגמרי. האם יש פתרון תרופתי,שעושה פעולה דומה לתוצאה של ניתוח השרוול?..מצב שהסוכרת נעלמת?..

שלום יעל הפורסיגה הינו כדור ממשפחה חדשה של תרופות נגד סוכרת, שעובד באמצעות הפרשת סוכר מהדם לשתן. הוא עשוי להוריד מעט במשקל ויתר לחץ דם, אך וודאי לא באותה עוצמה כמו ניתוח שרוול. הכדור אינו כלול בסל הבריאות ואינו מתאים לסובלים מאי ספיקת כליות. מציעה להתייעץ עם הרופא שלך.כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת