מעקב בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/08/2015 | 09:26 | מאת: תקוה

/שלום רב, ביצעתי בדיקת אולטרסאונד ולהלן התוצאות: שם הבדיקה: א.ס טירואיד. התשובה: איסטמוס ברוחב 0.2 ס"מ. אונה ימנית בגודל 1.7 *1 1.5 * 4.8 ס"מ, מרקמה בלתי אחיד עם מס' קשריות ציסטיות עד גודל 0.8 * 0.4 וקשרית היפואקוגנית בגודל 0.8 * 0.6 ס"מ. אונה שמאלית בגודל 1.3 * 1 * 4.7 ס"מ, מרקמה אחיד. בלוטות רוק תת לסתיות תקינות. אודה על תשובתך. תודה תקווה

תקווה שלום הרקע הרפואי והמשפחתי שלך לא ידוע לי, אבל אין משהו דרמטי בבדיקה. כדאי לחזור לרופא שהפנה אותך לבדיקה. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת