יוטירוקס והשמנה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/07/2015 | 10:42 | מאת: מורן

שלום התחלתי לקחת יוטירוקס מלפני כשנתיים (לפני זה לקחתי אלטרוקסין, אני בת 26 עם תת פעילות מגיל 7) ב8 חודשים האחרונים העלתי במשקל 10 קילו למרות שאני אוכלת בריא ושומרת על תזונה מאוזנת. הפסקתי לקחת את הכדור לתקופה של כ4 חודשים וירדתי בזמן הזה 7 קילו במשקל. כשחזרתי לקחת את הכדור שוב העלתי במשקל (בערך כקילו וחצי בשבוע). יש לציין כי התזונה לא השתנתה. האם השמנה היא אחת מתופעות הלוואי של הכדור? והאם כדאי לההחליפו? תודה רבה

מורן שלום השמנה אינה מתופעות הלוואי המדווחות של יוטירוקס, אלא של תת פעילות. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת