בדיקת דם שנייה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

29/06/2015 | 14:24 | מאת: זיו

שלום רב לך, לפני כשבועיים וחצי ביצעתי בדיקת דם והאיסטרדיול שלי היה 180 כיום ביצעתי בדיקה נוספת והתוצאה הייתה 212. בדיקות אלו מבוצעות מברור של גינקומסטיקה,יש לי מספר שאלות ממה יכול לנבוע אסארידיול גבוהה יש לציין ששאר הבדיקות שלי תקינות כולל תפקודי כבד וכליות והורמונים אחרים.האם לחץ עצבים לפני הדיקה או אכילה של דברים או פעולות מסוימות לפני הדיקה עשויים להשפיע על תוצאות כאלו.דרך אגב אני בן 22. מה המלצתך בעניין תודה מראש.

זיו שלום מה הנורמה? רמות גבוהות של אסטרדיול עלולות לנבוע מגידול באשכים או בלוטת אדרנל אך זה מאד נדיר. ייתכן וקשור לצריכת תוסף תזונה? ממליצה לפנות לבירור. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת