אלטרוקסין לעומת levothyroxine

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

16/04/2015 | 18:08 | מאת: טלי

שלום, אני מתגוררת כרגע בארהב והרופאה האנדו כאן ביקשה שאפסיק לקחת אלטרוקסין שהבאתי מהארץ ואחליף ל levothroxyn כי הבלוטה אינה מאוזנת (סביבות 8 tsh) ויותר קל לה לאזן אותי עם תרופה הנמכרת בארהב. היא לא מכירה את האלטרוקסין. הבעיה היא שמאז שהתחלתי לקחת אותה אני עם כאבי בטן כל הזמן והרגשת נפיחות וגזים. האם לתת לתרופה עוד זמן כי רק התחלתי אותה לפני פחות משבוע או שעליי להחליף לתרופה אחרת הנמכרת כאן (דוגמת armour)? אני לא ממש יודעת האם תופעת הכאבים זה בגלל חוסר האיזון של הבלוטה או בגלל התרופה החדשה... אף פעם לא הרגשתי ככה עם אלטרוקסין... תודה.

טלי שלום התופעות שאת מתארת אינן שכיחות עם לבוטירוקסין. אני הייתי ממתינה עוד קצת. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת