Tsh נמוך השאר מאוזן

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

15/04/2015 | 21:31 | מאת: אלה

שלום, אני מטופלת כ20 שנה באלטרוקסין (כיום יוטירוקס) עקב תת פעילות. תמיד שניס כשניסו להוריד או לשנות מינון יצאתי לגמרי מאיזון ולכן נותרתי במצב שהכל מאוזן (t3, t4( וכן משקל ווסת וכו אך הtsh נותר מעט נמוך כ 0.05 אני חוששת משינויים במינון כי תמיד זה שיבש הכל וסהכ אני במצב הנוכחי שנים רבות וטוב לי. השאלה אם זה מזיק בטווח הארוך כשהכל מאוזן פרט לtsh ואם יש השלכות-מהן. תודה מראש

אלה שלום לא רצוי להישאר במצתב זה של יתר פעילות תת קלינית לאורך זמן. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת