TSH גבוה בהריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/12/2014 | 19:44 | מאת: מודאגת

שלום רב, אני בהריון בשבוע 38. קיבלתי תוצאת מעבדה מהיום - TSH 5.07 mIU/L T4- FREE 10.5 pmol/L ניטרתי את רמת ה TSH משום שבהריון הקודם הייתי עם תת פעילות קלה וטופלתי באלטרוקסין. פעם אחרונה שבדקתי היתה בשבוע 26 הרמות היו תקינות - TSH 2.2 ו-T4 13. האם רמות כאלו של TSH ו-t4 יכולות לפגוע בעובר אם הן היו בתקופה הזו שלא ניטרתי את אותן? (משבוע 26 עד 38) האם כדאי להתחיל טיפול? תודה מראש.

שלום רב הסיכוי לנזק לעובר הוא מיזערי ברמות אלו של TSH. מציעה לחזור על הבדיקה ואז להחליט. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת