שיעור בפנים ותוצאת DHEA SO4 - 15.6

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/11/2014 | 22:59 | מאת: שרית

שלום רב, אני בת 40 ולאחרונה סובלת משיעור יתר בפנים ומדילול בשיער הראש ערכתי בקידות דם מקיפות שהיו סה"כ בסדר חוץ מ- DHEA SO4 שהיה 15.6 כאשר טווח הערכים ( 0.50- 6.30) מה המשמעות של הערך הזה? הייתה לי סכרת הריונית וכעת הסוכר בצום 88 ובכלל שאר הערכים תקינים האם יכול להסביר את השיעור בפנים? למי עליי לפנות עם התוצאות? שיעור בפנים ותוצאת DHEA SO4 - 15.6 תודה שרית

שרית שלום DHEA הוא אחד מהורמוני המין הזכרי עלייך לפנות לאנדוקרינולוג. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת