בדיקות סוכר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/11/2014 | 15:50 | מאת: ניר

בן 53- תוצאות בדיקה - 96 סוכר בצום HBA1C -6. לחץ דם 135/85 המלצת הרופאה - OCSAAR12.5MG להורדת לחץ דם. להורדת סוכר גלוקומין. שאלתי: האם הגלוקומין נחוץ? האם אני סובל מסוכר גבוה? האם OCSAAR12.5MG נחוץ? האם אני סובל מלחץ דם גבוה?

ניר שלום אתה סובל מ טרום סוכרת והגלוקומין מומלץ בעיקר למנוע הפיכתה לסוכרת. לגבי אוקסר - לחה"ד הינו גבולי ולא בהכרח שחייבים לטפל בו, אבל אני מניהה שהרופאה מעוניינת להגן על הכליות שלך מהסוכרת - מציעה לברר עימה. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת