עליה בלימפוציטים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/11/2014 | 21:28 | מאת: אמא

שלום רב! לבתי בת23 כבר כמה שנים קיימת עליה בלימפוציטים.LYMF48%-55% וLYMFO.TOTAL 4.06-4.6.היא עברה בירור המטולוגי כולל בדיקת פאקס ומשטח דם.לדברי ההמטולוג זה תגובתי אבל לא ברור למה.חשוב לציין ש C4-44,לא יודעת האם קשור.רופאת משפחה נתנה לבצע בדיקת TSH-תקינה.אך מסרבת לתת T3וT4.לדבריה אם TSH תקין אין צורך.אני פשוט כבר לא יודעת מה לבדוק כדי לגלות סיבה לעליית לימפוציטים שנים. ונאמר לי שלפעמים בלוטת הטריס לא מאוזנת גורמת לכך.האם חשוב בכל זאת לבצע T3וT4.תודה!אמא דואגת.

שלום לאמא המודאגת הרופאה שלך צודקת ולא סביר שבלוטת התריס היא הגורם כל טוב ובריאות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת