רוצה להפסיק את היוטירוקוס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

23/10/2014 | 21:21 | מאת: גל

ה-T4 ו-T3 מאוזנים (לפחות היו עד שהתחלתי תרופה -יוטירוקס), את התרופה קבלתי בגלל TSH גבוהה ( 140), מאז לקיחת התרופה זה כבר עבר את ה-150, וזה בנוסף להחמרה (עליית השומנים בדם 450- כולסטרול 350ועוד צרות איומות, כמו הזעות יתר, כאבים בידיים, אי יכולת לעלות יותר מ-5 מדרגות, הייתי ספורטאית רק לפני חודשיים שלוש)בחיים לא היה לי קודם מצב כזה, כן היה לי TSH גבוהה אבל תמיד הסתדר ללא תרופות. אני מיואשת מהמערכת. יש לך עיצה כיוון, אני הורדתי על דעת עצמי את המינון, אז יותר טוב לי באופן כללי, יחד עם זאת, בדיקות הדם כמו שמיינתי למעלה, (לפני לקיחת הכדור, זה כלל לא היה כך). תודה

גל שלום אם ה TSH כה גבוה את חייבת טיפול,יוטירוקס או אחר,כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת