מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/10/2014 | 12:15 | מאת: נעמה ברק

בת 58 בריאה בדרך כלל. בבדיקות הדם שלי נמצא גלוקוז 101 וhba1c 5.9 הnon hdl cholestrol 138 ןldl cholestrol 119.9mg/dl כל המדדים האחרים בבדיקה תקינים במדד של כימיה בדם הכל תקין רק כתוב בסוף שנמצאה המוליזה קלה בדגימה לוקחת ליטורבה 10 מג ליום להורדת כולסטרול וכדור במינון מינימלי לבלוטת הטריס מה כל זה אומר? ואיך עלי להתנהל. הרבה תודה

נעמה שלום רמות הסוכר גבוליות ומעידות למעשה על טרום סוכרת - מומלץ יעוץ תזונתי ופעילות גופנית סדירה. בהתאם כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי העלאת מינון הליטורבה. המוליזה משמעה שהדם נלקח מעט באגרסיביות או שנוער מעט. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת