שאלה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

21/10/2014 | 13:46 | מאת: זיוה

שלום רב! בת 34, אחרי 3 לידות. סיימתי להניק לפני 3 שנים. מאז יש לי הפרשה לבנה/חלבית משתי השדיים רק בזמן לחיצה, לא באופן עצמאי. לפני כחודשיים עברתי ממוגרפיה ואולטרסאונד, התוצאות תקינות. בתקופה אחרונה, בגלל שהרופאה הפחידה אותי התחלתי לבדוק יותר את כמות ההפרשה ושמתי לב שבזמן הלחיצה יש יותר הפרשה מקודם, אפילו משפריץ. רמת הפרולקטין תקינה. האם יש סיבה לדאגה? בתודה מראש

זיוה שלום אם רמת הפרולקטין תקינה, אין סיבה לדאגה. אפשרי לטפל תרופתית, לא חובה. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת