השימוטו ופרימולוט-נור

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

15/09/2014 | 10:40 | מאת: ברכה

שלום. אני בת 41, בתאריך 1.9.14 אובחן שיש לי השימוטו, בעבר היה לי השימוטו עם תת פעילות אולם ב4-5 השנים האחרונות הבלוטה הייתה מאוזנת ללא אלטרוקסין וללא סימנים בבדיקות דם שיגרתיות שיצביעו על בעיה. השאלה שלי: האם ייתכן שהמתח הרב של "צוק איתן" גרם להתפרצות? ושאלה נוספת: במהלך אוגוסט לקחתי פרימולוט-נור במשך 10 ימים כדי לדחות את הגעת המחזור, זו פעם ראשונה שעשיתי זאת, האם יש קשר להשימוטו?

ברכה שלום אין קשר לגלולות אך בהחלט ייתכן שמתח גרם להתפרצות המחלה שהייתה "רדומה" אצלך. כל טוב ובריאות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת