אומגה 3 ויוטירקס בתכנון הריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

01/09/2014 | 16:25 | מאת: נעומי

שלום, אני נוטלת בבוקר 550 מ"ג יוטירקס בשבוע בשל תירואידיטיס. ברקע תכנון הריון ועל כן התכווננות בטיפול לערכים נמוכים מ-2.5 בהם אני נמצאת כיום. אני מעוניינת בנוסף לחומצה הפולית שאני נוטלת להתחיל לקחת גם אומגה 3, אך מאחר ויש בהם יוד שאלתי היא האם אלו עלולים להשפיע על ערכי ה-TSH שלי? האם עלי ליטול את האומגה 3 בערב במרחק ממועד נטילת היוטירקס? תודה ויום נעים.

נעמי שלום אין בעיה ליטול חומצה פולית ואומגה 3 אך להרחיק כמה שעות מיוטירוקס, אותו ממילא יש לקחת על בטן ריקה. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת