גינוקומסטיה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

28/08/2014 | 11:20 | מאת: חיים

שלום רב יש לי חשש שיש לי גינוקמסטיה עכשיו נרשמתי לאנדקרינולוג אבל התור הוא רק בעוד 4 חודשים,אני משער שהוא יגיד לי לעשות בדיקות הורמונים רציתי בבקשה אם תוכלי להגיד לי איזה בדיקות הורמונים אני צריך לעשות במדויק כדי שאני יגיד לרופא המשפחה שלי שייתן לי לעשות כי שאני יגיע לאנדקרינולוג והוא יגיד לי לעשות בדיקות אני כנראה יחזור אליו רק אחרי 4 או 5 חודשים.ורציתי למנוע את התור הארוך. אני בן 22 דרך אגב אם זה חשוב תודה מראש.

חיים שלום אפשר להתחיל מבדיקות הורמונליות של רמת טסטוסטרון, LH FSH תפקודי כבד TSH ופרולקטין. יתר הבדיקות נקבעות לפי ולאחר הבדיקה הגופנית לפי צורך. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת