פיענוח תשובת u.s. של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

01/08/2014 | 14:21 | מאת: ורדה

שלום ד"ר אשמח להבין את הפיענוח: בלוטת התריס אינה מוגדלת וזרימת הדם תקינה. באונה הימנית מס' קשרים היפו איקואים קטנים,הקשר דומיננטיבקוטר כ9*4מ"מ,וקשר הטרו איקואי סולידי בקוטר כ-7מ"מ ובאונה השמאלית קשר הטרו איקוני דומיננטי עם הסתיידות ומרכיב ציסטי בקוטר19*17 מ"מ ללא עדות לבלוטות לימפה מוגדלות בצוואר מה אומרת התשובה ומה ניתן לעשות ורדה

ורדה שלום יש בבלוטת התריס קשרים שהם מעין גידולים, לרוב שפירים, אך יש להשלים דיקור אבחנתי לפחות מהגדול בינהם, על מנת לשלול ממאירות. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת