גולומב 39 רמת השרון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

30/07/2014 | 17:42 | מאת: גילה רוזנבאום

אני בת56 מזה שנה תת פעילות של הבלוטה ב3 חודשים האחרונים הוכדפל המינון מ50 ליום 100 ליום מרגישה בכללי טוב שמנתי כ10 ק"ג שאני לא מצליחה להוריד אותם מערכת חילוף החומרים שלי נמצאת בשפל, משתדלת לשמור על תזונה בריאה לא מצליחה לרדת אפילו 100 גר' -א. מה עלי לקחת כדי לעזור למטבוליזם לתפקדץ ב. האם אני יכולה ליטול את ל-טיורזין 500 ובכך אפחית את המינון של היוטרקס. ג. האם טנולין יכול לעזור לי לרדת במשקל. אני ממש ביאוש.

גילה שלום עלייך לוודא שבלוטת התריס מאוזנת, כלומר רמות ה TSH תקינות, בחצי הנמוך של הנורמה. לא ידוע לי לגבי טירוזין או טנולין ואני לא חושבת שתוספים אלו יוכלו לסייע לך אך כדאי לפנות למומחה בתוספי תזונה. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת