ANTI THYORID PEROXID

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

23/07/2014 | 12:29 | מאת: מישהי

שלום נערכו לי בדיקות בהן נמצא שיש לי רמה של ANTI THYORID PEROXID 51.3(הטווח העליון הוא 35). הייתי אצל רופאה אנדוקרינולגית שאמרה לי שאין צורך בטיפול כי שאר הערכים תקינים. (TSH, T3, T4 ושאר ההורמונים). זה היה לפני 7 חודשים. לפני יומיים עשיתי בדיקה והרמה היא של ה- ANTI PEROXID 58.4 יש לי בחודשים האחרונים נשירת שיער מוגברת וכן גזים, עליה במשקל. בדקתי חום כל בוקר (בלי קשר, כי אנחנו מנסים להיכנס להריון) והטמפרטורה היא סביב ה- 36.0 מעלות האם ניתן לקשר את הגורמים האלו לתת פעילות גם כשה- TSH תקין?

שלום רב כל עוד רמת ההורמונים תקינה הרי שאין מדובר בתת פעילות בלוטת התריס ולכן לא ניתן לייחס את התלונות שלך לכך. לגבי רמת נוגדנים, אין טעם לחזור על הבדיקה. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת