TSH

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/04/2014 | 00:01 | מאת: לילך

היי לפני כחצי שנה בערך רזיתי מאוד כחלק מדיאטה מבוקרת שעשיתי ולפני כחודש וחצי נורא השמנתי ככה סתם בהפתעה עשיתי בדיקות דם ורמת הTSH היא 6.08 שלהבנתי היא די גבוה ורמת ההורמון טי 4 בטווח הנורמה יש לציין כי הנני נוטלת גלולות מינס כבר שנה וגלולות כבר שנתיים וחצי. הנני מתאמנת בחדר כושר כבר שלושה שבועות 5 פעמים בשבוע שעה וחצי כל פעם ושומרת על תזונה נכונה ולא רואה תוצאות. האם זה בגלל רמת ה TSH?

לילך שלום רמת ה TSH מעט גבוהה,אני לא בטוחה שזו הסיבה להשמנה וממליצה להתייעץ עם הרופא המטפל.חג שמח

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת