כדורי ברזל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

18/04/2014 | 09:45 | מאת: שמואל

רופאה נכבדה. הנני סוכרתי מזה כ:29 שנים ב"ה ללא נזקי הסוכרת. לאחרונה התגלה בבדיקות הדם חוסר ברזל . לאחר נטילת כדורי ברזל במשך חודשיים עומדת הרמה היום על:55. האם אפשר יהיה להמשיך בנטילת כדורי ברזל על בסיס טבעי גם ללא צורך באיבחון נוסף וללא אישור הרופא? האם בדיקת קולונוסקופיה היא כורח המציאות למרות שהבדיקה האחרונה הזו בוצעה לפני כ:5 שנים? (מעט פחות). לתשובתך המחכימה הנני מודה מראש.

שמואל שלום לצערי לא אוכל לסייע לך שכן זהו פורום לבעיות אנדוקרינולוגיות בלבד.כל טוב וחג שמח

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת