נפיחות

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

01/09/2014 | 10:13 | מאת: דנה

ד"ר שושנה שלום רב. ביצעתי ניתוח לפני שבוע ויום ואתמול הורידו לי את הגבס. על אף שאני מרוצה מאוד ממראה הפרופיל (היה לי גבנון) החזית של האף נראה עדיין מאוד משונה ובנחיר השמאלי התפתח לי מעיין שקע משונה כזה.. רציתי לדעת האם ידוע על שקעים שמופיעים באף לאחר ניתוח? האם הם ייעלמו? באיזה שלב הנפיחות אמורה לרדת עוד טיפה כדי שיהיה לי מושג על הצורה הכללית של האף (אני יודעת שתוצאה סופית סופית יש רק אחרי שנה)? האם יש הרבה אנשים שחווים בצקות משונות בתום שבוע מהניתוח? והאם במקרה הכי גרוע והשקע יישאר יש דרך למלא אותו שלא באמצעות ניתוח נוסף? תודה מראש

לאחר שבוע כל האף נפוח בצורה לא סימטרית כך שזה מאוד מוקדם לדבר מה יהיה ברור שניתן לתקן שקעים אבל לא ברור לי איפה השקעים אני קודם כל מציעה לך לבקר אצל הרופא המנתח של

01/09/2014 | 15:42 | מאת: דנה

השקע ממוקם בין סוף הנחיר השמאלי לקצה האף, כאילו "התפנצ'ר" לי חלק מקצה האף השמאלי. האם זה באמת עשוי להיות קשור לבצקות והנפיחות? מודה לך שנית על המענה המהיר.

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים