תרופות פסיכיאטריות והשפעתן.. עזרה בבקשה..

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

25/10/2016 | 12:48 | מאת: מיכאל נ

שלום וברכה אני נוטל: אביליפיי 2.5 מ"ג לוסטרל 100 מ"ג למיקטל 150 מ"ג שוקל 106 וגובה 1.77 בעקבות עליה במשקל עשיתי בדיקות דם עם ובלי התרופות (לראות כיצד הן משפיעות על המערכת המטבולית) ראיתי שיש שינויים בטריגליצרידים ובבלוטת התריס התוצאות הן: TSH עם תרופות - 0.88 mIU/L בלי תרופות - 1.90 mIU/L TRIGLYCERIDES עם תרופות - 112 mg/dl בלי תרופות - 72 mg/dl רציתי לדעת, מהתרופות הנ"ל שאני לוקח - למי יש את ההשפעה הכי גבוהה על שני ערכים אלו? אביליפיי 2.5 מ"ג לוסטרל 100 מ"ג למיקטל 150 מ"ג תודה מראש

כפי שכתבתי כבר אין לי תשובות חד משמעותיות לשאלתך. עליך להתייעץ עם הפסכאטר המטפל ועם מומחה לאנדוקרינולוגיה ורוקח קליני בבקשה תודה ד ברבר

מנהל פורום בריאות הנפש