חרדות0000000000000000000000000

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

14/07/2016 | 10:13 | מאת: סיון

היי, אח שלי בן 39 סובל מocd, סובל ממצבי רוח משתנים וירודים ואכילה מופרזת מזה כחצי שנה נמצא בבית עקב ניתוחים שעבר בידיים. לפני כחודשיים שוחרר ממרפאה בה אשפזו אותו בכפייה. לאחר שהיה מאוזן שוחרר אך מצבו שוב התדרדר השאלה מה עושים ולמי פונים אפילו למישהו בפרטי לטיפול במצבי הרוח שלו המשתנים הוא כרגע גר אצל ההורים שלי ויש לציין שאין להם כל מנוחה הוא לא עצמאי הם הכל עושים בשבילו מה עושים הם מיואשים כבר...

אם סובל ממצבי רוח משתנים יש לפנות לפסכאטר מטפל לת תרופות מייצבות מצב רוח ,

מנהל פורום בריאות הנפש