מרגישה שאיבדתי כיוון

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

30/04/2016 | 22:57 | מאת: דנה

שלום, אני בת 35. נשואה ואמא לילד בן 3 . לאחרונה חשה חוסר סיפוק כללי. ההורות מאוד קשה לי, יחסי עם בעלי לא טובים, יש הרבה מריבות ואי הסכמות, אני לא מרוצה מהעבודה שלי וזאת לאחר שינוי שעשיתי בתחום זה לפני מספר חודשים, אני לא מרוצה מהמראה שלי. אני מרגישה שאני פשוט לא טובה בשום דבר - לא בהורות, לא בזוגיות ולא בעבודה. בעלי כבר רוצה עוד ילד, ואני גם לא הייתי רוצה שבני יהיה בן יחיד , אך עם זאת - אין בי עדיין את הרצון האמיתי לעוד ילד. אני מאוד חוששת מהקושי בהורות ועוד יותר מהריון נוסף ( בעברי לידה שקטה והפלה נוספת). הבן שלי מעדיף בצורה משמעותית את בעלי על פני ומאוד קשה לי עם זה. באופן כללי אני מרגישה שאני די לבד, שאין מישהו שאני חשובה עבורו. אם לאמר את האמת - אני מרגישה ככישלון. אין לי תחביבים ורוב היום אני עסוקה בעבודה ובבן שלי. אז אפשר להמשיך ולחיות את השיגרה הזו ושהזמן יעבור אבל חבל לי שאני לא נהנית מהדרך. אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל. עברתי טיפולים פסיכולוגיים בחיי ואני אף נוטלת כדורים נוגדי חרדה. אני פשוט מרגישה שאין לי את האנרגיות לעדות שינוי וגם אם היו לי...אני אפילו לא יודעת מה נכון עבורי. אשמח לתובנות תודה

שלום לפי מה שאת כותבת ניראה לי שאת זקוקה לעזרה על ידי טיפול פסכולוןגי קוגניטיבי ואו על ידי אימון פסיכולוגי ,כמוכן ממליץ לך לקחת טיפול אנטי דכאוני בהתיעצות פסכאטר תודה ד ברבר

מנהל פורום בריאות הנפש