התפרצויות זעם מפי בעל

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

07/02/2016 | 13:02 | מאת: ענת

בעל כבן 60 מטופל בכדורים לסכרת 2. לאחרונה כלל לא מאוזן: או גבוה מאד ולפתע נמוך מאד. האם זה יכול להשפיע על מערכת העצבים אצלו? כי לאחרונה הדיבור שלו מאד תוקפני, סובל מהתפרצויות זעם ואחר מתחרט. כל מה שלא נראה לו - הוא מתקיף, אני כבר לא יכולה להכיל זאת יותר. אינו מוכן לקבל שיחות וטיפול תרופתי. מעבר לזה הוא דואג לי (לא בצד הנפשי..) פיזית, כלכלית, אבא וסבא טוב, אך הוא קצר רוח מאד, תמיד פניו קודרות, אני מדברת אליו בעדינות, ולפתע הוא מתפרץ. האם יש קשר לרמת הסוכר שהוא לא מאוזן לבין ההתפרצויות הזעם שלו התכופות??? יש לו בקרוב ביקורת לרופא סוכרתי. לוא יכולתי, הייתי נפרדת ממנו... והילדים ישברו...אנחנו משפחה מאד חמה ומלוכדת. אך מרגישה שמגדלת חולה נפש. אלימות מילולית יותר כואבת מאלימות פיזית. כך דעתי.. תודה על העזרה.

שלום עליו להבדק על ידי פסכאטר ,יכול להיו שמדובר בתופעות של הסכרת על מערכת העצבים המרכזית ד ברבר

מנהל פורום בריאות הנפש