בכי

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

03/10/2015 | 07:31 | מאת: רעות

אני נמצאת במקום בו אני צריכה להראות "בגרות". אני חושבת שאני בוגרת, עמדתי בהרבה סיטואציות לא קלות, בכבוד ובהצלחה. אני אחראית ורצינית, אולם אני רגישה והדמעות עולות לי מהר מידי, תחושת החנק בגרון... ומתוך שכך אני נתפסת כ"לא בוגרת" איך אני יכולה לעצור את הדמעות, למנוע את יציאתן ? איך אני יכולה לגרום להם לחשוב שלמרות שאני רגישה, זה לא אומר שאינני בוגרת ?

אין קשר בין הבכי לתחושות אני מציע כי תפני לטיפול פסכולוגי ריגשי -דינמי אני מניח כי תופעה זו תעלם לאחר הטיפול

מנהל פורום בריאות הנפש