הפרעת אישיות גבולית

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

03/08/2015 | 10:57 | מאת: אנונימי

שלום , אני צריך עזרה . חברה שלי אובחנה כמישהי שסובלת מהפרעת אישיות גבולית . אני מנסה להיות שם בשבילה כמה שאפשר אבל מדקה לדקה היא רק הופכת להיות יותר אגרסיבית , תוקפנית , אדישה . זה הגיע לנקודה שלא מעניין אותה שום דבר שאני אומר . היא תמיד במצב רוח להתנהג מגעיל , אין טיפת רגש .. קשה לי נורא ואני לא רוצה לעזוב אותה ולהשאיר אותה להתמודד עם זה לבד . יש איזושהי דרך שאני יכול לעזור לה ? לפחות להפחית את ההתנהגות הזאת ? היא פשוט בשניה התהפכה ואני לא רואה טיפת סימפתיה מהצד שלה במשהו שאני אומר . היא דורשת שאשחרר אבל אני יודע שהיא לא רוצה להישאר בזה לבד . ואני לא מעוניין להשאיר אותה לבד . בבקשה תן לי איזשהו ייעוץ לגרום לה לא להתנהג מגעיל לפחות

שלום רב מציע לה לפנות לטיפול מסוג dbt טיפול יעיל להפרעת אישיות

03/08/2015 | 14:25 | מאת: אנונימי

אוקיי אבל בפן האישי יותר ? איך בתור הבן זוג שלה אני יכול למתן את זה כמה שאפשר ? האם היא בכלל מסוגלת לנהל מערכת יחסים רומנטית ?

מנהל פורום בריאות הנפש