שאלה בקשר לטיפול פסיכולוגי

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

13/04/2015 | 12:14 | מאת: שוש

בתי התחילה טיפול פסיכולוגי לאחרונה. הפגישות עם הפסיכולוגית מתארכות ל"פגישה וחצי", כי לטענת הפסיכולוגית הבת היתה מאד נרגשת. כמובן שהיא גובה מאיתנו תשלום נוסף לבהתאם. כמו כן הפסיכולוגית טלפנה לבת באמצע השבוע, השיחה התארכה, והפסיכולוגית הודיעה לנו שהיא תגבה על שיחת הטלפון מחיר פגישה טיפולית רגילה. חשבתי שבטיפול פסיכולוגי חשובה המסגרת הקבועה של פגישה שבועית של 50 דקות פנים אל פנים, ולכן כל זה נראה לי קצת מוזר. זה גם מעלה את העלויות של הטיפול לסכומים מעבר לאפשרויות שלי. השאלה היא האם ההתנהלות של הפסיכולוגית מקובלת וסבירה?

בדרך כלל טיפול הינו 50 דקות , לפעמים יש צורך ביותר , עלהבת שלך או את לדבר על הנושא ישירות עם הפסכולוגית

מנהל פורום בריאות הנפש