ציפרלקס

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

18/12/2014 | 21:27 | מאת: סיון

שלום, רציתי לברר לגבי השפעת ציפרלקס פעם שנייה, כלומר טופלתי בעזרתו פעם אחת לפני כשנה והוא מאוד עזר לי וכיום שוב אני בתחילת טיפול. אני חוששת שהפעם הגוף לא מגיב אולי כי כבר ייתכן והוא עמיד לתרופה. כבר 6 ימים עם רבע כדור וכיום יומים עם חצי בלי שום סימני שיפור לחרדה או למצב הרוח ובנוסף אני לא בטוחה שאני מרגישה תופעות לוואי. האם זה עלול לבשר על מצב בו הציפרלקס לא ישפיע הפעם? אשמח לשמוע את חוות דעתך ד"ר .

שלום לפעמים לוקח לו יותר זמן להגב ,תחכי בדרך כלל ההשפעה מתחילה לאחר 6 שבועות

מנהל פורום בריאות הנפש