טיפול CBT להתקפי חרדה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

13/10/2014 | 22:25 | מאת: מוריה

שלום ד"ר ברבר, אני מעוניינת בטיפול נגד התקפי חרדה שמתמשכים במהלך כל היום. התחילו רק בערבים והיום מהרגע שאני קמה ועד לרגע שאני נרדמת. החיים שלי הפכו לסיוט. קראתי באינטרנט על הטיפול CBT ורציתי לבדוק האם אפשר לטפל במסגרת הקופה והיכן? האם עלי לבקש הפניה מהרופא משפחה?

הטיפול עוזר לחרדות ,במכבילא צריך הפניית רופא ,ניתןלגשת ישרות עם קביעת תור כמובן , שמות שלמטפלים קוגניטיביים ניתן לקבל במנהל בראות הנפש 5425285 יש השתתפות עצמית

מנהל פורום בריאות הנפש