קנאביס לטיפול בדיסתימיה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

21/09/2014 | 22:50 | מאת: מישהו

כבר זמן מה שאני סובל מדיכאון ממושך. חוסר ביטחון מוחלט, אכילה מרובה, פחד מקשרים חברתיים... אני מוצא את עצמי מדוכדך רוב היום, אין אפילו חשק לצאת מהבית לפעמים. אני מעשן קנאביס כבר שנים. לאחרונה החלטתי להפסיק לצרוך קנאביס. מאז שהפסקתי לעשן(2-3 שבועות), אני מרגיש שהדיכאון שלי התעצם. האם יש קשר ישיר בין צריכת הקנאביס ובין הדיכאון המוגבר? ואם אפשר בבקשה ייעוץ כללי לגבי מה שעליי לעשות בנושא. תודה רבה.

יכול להיות קשר בין מה שאתה כותב , אם אין שיפור עליך להתייעץ בפגשה עם פסכאטר

מנהל פורום בריאות הנפש