שאלה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

19/09/2014 | 21:09 | מאת: חיים

האם אפשר לקחת Viepax XR ויפאקס 300 מ"ג בבוקר על בטן ריקה , בלי ארוחה , בלי אוכל ? האם ספיגת התרופה הזאת בגוף תלויה בקיום אוכל בקיבה ? האם אפשר לקחת תוספי התזונה הבאים בלי אוכל ? : אומגה 3 , ויטמין B 12 וחומצה פולית , ויטמין D , מולטי ויטמין , קומפלקס ויטמיני B וויטמין C ? האם תוספי התזונה שהזכרתי יכולים להוות טיפול משלים בדיכאון והפרעות נפשיות , והאם יש מחקרים שמצביעים על כך (טיפול תזונתי בדיכאון) ? האם אפשר לקחת את התרופות הבאות בלי אוכל ? : למיקטל , סרוקוול , קלונקס , פנרגאן , בונדורמין ?

ממליץ לקחת התרופות הנל על בסיס של ארוחה קלה ,כך גם לגבי וטמינים

14/10/2014 | 10:29 | מאת: אני

מנסיון כדאי לאכול עם התרופה , במידה ואתה לא אוכל עם הזמן זה יגרום לך לבעיות בקיבה/כאבי בטן אני פשוט בלעתי בזמנו את הכדור עם חצי כוס חלב

מנהל פורום בריאות הנפש