התייעצות ושאלה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

19/09/2014 | 00:41 | מאת: חיים

האם שילוב התרופות הבאות מקובל לטיפול בדיכאון עמיד ו OCD עמיד : ויפאקס xr 300 מ"ג ביום וכאוגמנטציה למיקטל 300 מ"ג ביום ומירו 45 מ"ג ביום (בנוסף אני גם לוקח סרוקוול רגיל 800 מ"ג ביום) ? וכמה זמן דרוש עד שההשפעה החיובית תורגש במלואה ? האם הלמיקטל והמירו מחזקים את ההשפעה האנטי דכאונית של ויפאקס ? מהו המינון המקסימלי של מירו ושל ויפאקס XR ושל למיקטל ושל סרוקוול ? אני מרגיש שהסרוקוול לא מחזק את ההשפעה האנטי דכאונית של ויפאקס , האם יש מקום לשקול החלפת סרוקוול בתרופה אנטי פסיכוטית אחרת מהחדשות הא-טיפיות כמו אביליפיי , סוליאן ? ולאיזה תרופה כדאי להחליף ? יש לציין שבעבר סבלתי מתופעות לוואי אקסטרא-פימידליות ופרקינסוניזם ודיסטוניה ואקתיזיה וטרדיב דיסקינזיה ותסמונת נוירולפטית ממאירה כאשר לקחתי ריספרדל 2-4 מ"ג ביום , וגם כאשר לקחתי הלידול וגם כאשר לקחתי זיפרקסה . האם יש לשקול העלאת מינון סרוקוול ?

המנונים שאתה לוקח לדעתי מספקים , קשה לתת לך תשובה למה שאתה כותב כאן ,זאת בעייה של אזון תרופתי ועליך להפגש עם פסכאטר שמתמחה בדכאון עמיד

מנהל פורום בריאות הנפש