חרדה או סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

22/07/2014 | 11:48 | מאת: מורי

שלום רב, שנים רבות הנני סובלת מפחדים קשים ואימתניים בשנים האחרונות הפחדים סובבים סביב תחלואה נפשית ופחד אמתני ממחלת הסכיזופרניה. קראתי המון המון חומר על המחלה הנ"ל תסמיניה, סוגיה!! סוג מחשבות השווא, בוגי הקולות מאיימים, פוקדים, משפילים, מבקרים וכו'. קראתי גם המון על תיאורי מקרים של אנשים חולים ואיך זה פרץ אצלם מאז אני כל היום ממש מדמיינת קולות בראש יש רגעים שיש לי ממש התקפת קולות בראש ומחשבות מוזרות זה מפחיד אותי נורא שאני אכן חולה במחלה. איך אני יכולה לדעת אם זאת סכיזופרניה והאם הקולות שאני חווה זה כתוצאה מהקריאה וממה שהכנסתי לעצמי לראש במשך המון זמן, יש לציין שלפני שקראתי לא ידעתי שקיימים בכלל דברים כאלה שאנשים הוזים קולות, זה פשוט לא נותן לי מנוח מהבוקר עד הערב לתשובתכם אודה..

לםי התאור נראה כחרדות כפייתיות ולא סכזופרניה ,אבל כמובן שאין אני יכול לעשות אבחנות במיילים ,אנא תגיע לבדקה אצל פסכאטר

מנהל פורום בריאות הנפש