חרדות ודיכאון

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

16/04/2014 | 12:02 | מאת: שרה

שלום, בשנה האחרונה עברתי הרבה דברים, לפני שנה עברתי ניתוח לפרוסקופי בבטן בעקבות דימום פנימי, לאחר מיכן גילו אצלי מחסור בפקטור 7, בספטמבר עברתי תאונת דרכים, רכב ניכנס בי כשחציתי את הכביש, ומאז הכול פשוט השתנה, הייתי חודשים עם גבס, לא עבדתי, לא נהגתי, קושי בתפקוד, ברגע שרציתי לחזור לעבודה פוטרתי התחלתי עבודה חדשה ולימודים וחליתי, והייתי בבית תקופה, לאחר מכן אושפזתי בעקבות דימום פנימי בבטן שוב, וקיבלתי מנות דם ומאז שחזרתי הביתה עבר חודש אני לא מצליחה לחזור לתפקד, בהתחלה היו כאבים בבטן וחזרתי למיון אמרו שהכול תקין. לאחר מכן התחילו סחרחורות, בחילות חוסר תאבון, התחלתי לשתות גלולות הפסקתי כי הרגשתי שינויים קשים במצב רוח וחשבתי שאני אפסיק את הגלולות והדיכאון הזה יחלוף וזה לא קרה. אני רוצה לציין שבחודשיים האחרונים המצב הרפואי שלי לא היה טוב התחילו לי כאבים בבטן וקיבלתי אבחנות שגויות והמון סוגי אנטיביוטיקה שהתחלתי והפסקתי עד שאיבחנו את הדימום וטיפלו במנות דם. כבר שבוע יש לי כאבים ולחצים חזקים בראש ובעיניים, כואב לי להזיז את העיניים, בחילות חוסר תאבון, בלבול, חוסר ריכוז, אני פשוט מרגישה שאני פה אבל לא פה, אני מנסה לתפקד ולנסוע למקומות ואז מתחיל לי קוצר נשימה קושי לנשום לחץ בחזה תפיקות לב מהירות,בבקרים קשה לי מאוד לקום כל הגוף כואב לי, המפרקים. אני חושבת שזה חרדות ודיכאון. בחיים לא התמודדתי עם כל כך הרבה. בבקשה תכוונו אותי מה לעשות. אני לא רוצה לשתות שום כדורים. תודה.

ניראה כהתקפי חרדה ,מומלץ לפמות לטיפול פסכאטרי ואו פסכולוגי להקלת המצוקות

מנהל פורום בריאות הנפש