ד"ר שלום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/10/2014 | 15:37 | מאת: שיר

הופנתי לבדיקה דם לבדוק את רמת ההורמונים בדם. השאלה שלי היא מתי לבצע את הבדיקה? בזמן וסת/אחרי/לפני? אם זה בכלל משנה תודה מראש שיר

שלום ביום 3 של הוסת

02/11/2014 | 09:30 | מאת: שיר

פשוט אין לי כל כך איך להגיע עכשיו לרופא שלי. אני חושבת שהגלולות גורמות לי לפצעונים בגוף, משהו שלא היה לי לפני. הרופא הפנה אותי לבדיקה הורמונלית בדם. אם אני אלך בלי לקחת את הגלולות איך אני אראה את ההשפעה שלהם עלי? אולי לא הבנתי כמו שצריך? שוב תודה

02/11/2014 | 09:22 | מאת: שיר

הבדיקה היא לצורך בדיקת ההשפעה של הגלולות על ההורמונים שלי (חושדת שהגלולות לא מתאימות לי.. עדיין לעשות את הבדיקה ביום ה3 של הוסת? תודה

מנהל פורום רפואת נשים